Burger od brancina s Wasabi Majonezom

Rating: 0.00
(0)
June 6, 2024

Fileti brancina u ovom jelu premazani su krušnim mrvicama i pečeni do savršenstva. Fileti nadopunjuju okus umaka kako bi stvorili jedinstvenu kombinaciju okusa koja je sinonim za savršenstvo. Ova peciva za hamburgere su tostirana, a zatim premazana listovima rukole i wasabi majonezom.

Zdravstvene dobrobiti

Poznato je da riblji fileti brancina imaju aktivnu količinu omega 3 masnih kiselina. Ove masne kiseline mogu smanjiti šanse za rak, srčane bolesti i artritis u vašem tijelu.

Burger od brancina s Wasabi Majonezom

Fileti brancina u ovom jelu premazani su krušnim mrvicama i pečeni do savršenstva. Fileti nadopunjuju okus umaka kako bi stvorili jedinstvenu kombinaciju okusa koja je sinonim za savršenstvo. Ova peciva za hamburgere su tostirana, a zatim premazana listovima rukole i wasabi majonezom.
Servings 2 ljudi
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes

Ingredients
  

  • 1 Marfish Fillet brancina
  • 1 Prstohvat soli
  • 20 ml Maslinovo ulje za prženje
  • 1 Šaka sjeckanog kopra
  • 1 Jaje
  • 2/3 Porcije krem sira
  • 1 šalica Svježih listova rukole
  • 1 Rajčica bez pulpe izrezana na komade
  • 1/2 dl soka od limuna

Za Wasabi Mayo

  • 2 žlice majoneze
  • 1 žlica Wasabi paste

Instructions
 

  • Izvadite Marfish filete iz pakiranja, pa ih začinite paprom, maslinovim uljem i solju.
  • Nakon što su fileti začinjeni, ostavite ih sa strane 2 do 3 minute.
  • U posebnoj zdjeli napravite mješavinu kopra i panko krušnih mrvica.
  • U drugu zdjelu razbijte jaje i pažljivo ga umutite. Nakon što je jaje umućeno, ostavite posudu sa strane.
  • Izvadite fillet, premažite ga jajetom, prije premazivanja krušnim mrvicama. Otrljajte višak krušnih mrvica s fileta
  • Pecite filete na maslinovom ulju 2 i pol minute. Pecite na roštilju (ili roštil tavi) s obje strane, dok ne poprime zlatnosmeđu boju ili hrskavost.

Za Wasabi Majonezu

  • Dodajte wasabi pastu i majonezu zajedno u zdjelu i dobro promiješajte
  • Namočite rajčice u wasabi mayo i ostavite ga sa strane.
  • Pecite pecivo, na jednu polovicu nanesite krem ​​sir, a na drugu wasabi mayo.
  • Listove rukole začinite solju, paprom i djevičanskim uljem.
Calories: 380kcal
Course: Main Course
Cuisine: Mediterranean
Keyword: burger, sea bass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Like
Close
Copyright © 2024 MARFISH
Made with by iqdigital. All rights reserved.
Close