Fileti brancina u ovom jelu premazani su krušnim mrvicama i pečeni do savršenstva. Fileti nadopunjuju okus umaka kako bi stvorili jedinstvenu kombinaciju okusa koja je sinonim za savršenstvo. Ova peciva za hamburgere su tostirana, a zatim premazana listovima rukole i wasabi majonezom.
Zdravstvene dobrobiti
Poznato je da riblji fileti brancina imaju aktivnu količinu omega 3 masnih kiselina. Ove masne kiseline mogu smanjiti šanse za rak, srčane bolesti i artritis u vašem tijelu.
Burger od brancina s Wasabi Majonezom
Fileti brancina u ovom jelu premazani su krušnim mrvicama i pečeni do savršenstva. Fileti nadopunjuju okus umaka kako bi stvorili jedinstvenu kombinaciju okusa koja je sinonim za savršenstvo. Ova peciva za hamburgere su tostirana, a zatim premazana listovima rukole i wasabi majonezom.
Instructions
- Izvadite Marfish filete iz pakiranja, pa ih začinite paprom, maslinovim uljem i solju.
- Nakon što su fileti začinjeni, ostavite ih sa strane 2 do 3 minute.
- U posebnoj zdjeli napravite mješavinu kopra i panko krušnih mrvica.
- U drugu zdjelu razbijte jaje i pažljivo ga umutite. Nakon što je jaje umućeno, ostavite posudu sa strane.
- Izvadite fillet, premažite ga jajetom, prije premazivanja krušnim mrvicama. Otrljajte višak krušnih mrvica s fileta
- Pecite filete na maslinovom ulju 2 i pol minute. Pecite na roštilju (ili roštil tavi) s obje strane, dok ne poprime zlatnosmeđu boju ili hrskavost.
Za Wasabi Majonezu
- Dodajte wasabi pastu i majonezu zajedno u zdjelu i dobro promiješajte
- Namočite rajčice u wasabi mayo i ostavite ga sa strane.
- Pecite pecivo, na jednu polovicu nanesite krem sir, a na drugu wasabi mayo.
- Listove rukole začinite solju, paprom i djevičanskim uljem.